FM Group gaat inkoop verzorgen voor The Plant Team
Logo bloemenkrant.nl
Foto: the plant team

FM Group gaat inkoop verzorgen voor The Plant Team

Vanaf 1 december 2020 versterkt The Plant Team zijn inkoopkracht, door de samenwerking aan te gaan met FM Group.

De kennis, ervaring en brede toegang tot duurzaam geteelde, interessante producten heeft deze leverancier aan tuincentra in het Verenigd Koninkrijk doen besluiten per direct de inkoop in handen te leggen van FM Group.
Met de onduidelijkheid omtrent de invulling van handelsakkoorden vanuit Brexit, zocht The Plant Team een vertrouwde partner. FM Group weet wat er nodig is om snel te schakelen zonder aan kwaliteit en consistentie te verliezen. Tim Jacob, Managing Director van The Plant Team: ‘We kunnen profiteren van de vakkundige inkoopvaardigheden van category specialists met jarenlange ervaring en sterke banden met kwekers in heel Europa. Gecombineerd met onze kennis van de markt en het inzicht in de behoeften van onze klanten, zorgt dit voor een zeer sterke positie voor The Plant Team.’

The Plant Team (theplantteam.co.uk) opereert vanuit Newton Abbot in het graafschap Devon en zorgt voor een zo vers en optimaal mogelijke levering voor tuincentra in het Verenigd Koninkrijk. Bij FM Group zijn wereldwijd 1.700 mensen werkzaam. De jaaromzet bedraagt rond de 450 miljoen euro.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden