Bezoek NL ambassade USA bij Bosman Van Zaal in WHC
Logo bloemenkrant.nl
Foto: bosman van zaal

Bezoek NL ambassade USA bij Bosman Van Zaal in WHC

Maureen Sondag, Advisor Agricultural Affairs van de Nederlandse ambassade in Washington DC, heeft onlangs een bezoek gebracht aan het World Horti Center in Westland. Tijdens dit bezoek werd de stand van Bosman Van Zaal bezocht, waar Ronaldt Thoen, manager sales & marketing, uitleg gaf over het werkveld en de producten van de Aalsmeerse tuinbouwspecialist.

Mevrouw Sondag was vooral geïnteresseerd in de bijdrage van Bosman Van Zaal aan de ontwikkeling van voedselproductie in Noord-Amerika. Thoen legde uit dat zij wereldwijd opereren en actief zijn op de Amerikaanse markt, waarbij de nadruk niet alleen ligt op de ontwikkeling en bouw van grootschalige productielocaties voor voedsel, maar dat zij ook nauw betrokken zijn bij de technische facilitering van opkweek van uitgangsmateriaal, uitgevoerd door zaad- en farmaceutische bedrijven. “Deze specifieke technische kennis passen wij vervolgens ook weer toe op de ontwikkeling van grootschalige productiebedrijven, resulterend in efficiënte en goed renderende projecten”, aldus Thoen.

Bosman Van Zaal ontwikkelt, produceert en bouwt complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. De projecten worden ontwikkeld met behulp van slim geautomatiseerde 3D modellen en een moderne productiefabriek. Alle kennis van constructies, klimaat, E-installaties, irrigatie, logistiek en besturing zijn in één entiteit samengebracht.
Het bedrijf is enkele jaren geleden ontstaan uit een samenvoeging van Bosman, een gerenommeerde kassenbouwer die binnenkort haar 100-jarig bestaan viert, en logistiek expert Van Zaal, die al vanaf 1968 internationaal actief is. De projecten van Bosman Van Zaal zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en de laatste inzichten voor het duurzaam en efficiënt telen van voedingsmiddelen, sierteeltproducten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie. Voor meer informatie, ga naar www.bosmanvanzaal.com

Fotobijschrift, vlnr: Maureen Sondag, Rozemarijn Thoen en Ronaldt Thoen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden