Eerste Kerststerrendoop bij Veiling Rhein-Maas
Logo bloemenkrant.nl
Foto: veiling rhein-maas
Growers pride

Eerste Kerststerrendoop bij Veiling Rhein-Maas

Bij Veiling Rhein-Maas werd gisteren, 25 november 2020, de kerstster `Lauras Stern´ in de afmijnzaal in Straelen-Herongen gedoopt. Dit viel samen met de start van de verkoop. Samen met de regionale Duitse partners Gartenbau Schmidt uit Grefrath en Dümmen Orange uit Rheinberg was voordien al een verkoopconcept voor deze kerstster ontwikkeld.

Eerst gaven Günther Esser (directeur van Veiling Rhein-Maas), Maik Epping (Dümmen Orange) en Marco Schmidt (Gartenbau Schmidt) uitleg over het gezamenlijk ontwikkelde concept. Aansluitend werd `Lauras Stern´ door Günther Esser en Laura Bouten (veilmeester van o.a. poinsettia bij Veiling Rhein-Maas en naamgever) officieel gedoopt. Na de doop konden de klanten van de marktplaats de kerstster direct op de veiling inkopen.

Concept `Lauras Stern´

“Onze Midi kerstster in klassiek rood overtuigt door zijn goede vertakking in de recyclingpot”, legt Marco Schmidt uit. “De zeer goede houdbaarheid heeft zich in de praktijk al meerdere malen bewezen. Bij een kerstster denk ik meteen aan stralende sterren en de geur van Kerstmis.”  Veilmeester potplanten Laura Bouten paste perfect als naamgever hierbij.
Naast een bijpassende hoes, zijn de staaf met een aangename kerstgeur en de stralende ster bijzonder. “Dit nieuwe verkoopconcept is bedoeld om de consument aan te moedigen deze kerstster te kopen en in de aanloop naar Kerstmis een gezellige sfeer te creëren”, aldus Marco Schmidt.

Zie ook Veiling Rhein-Maas.

Fotobijschrift doop: Günther Esser, directeur Veiling Rhein-Maas en Laura Bouten, veilmeester potplanten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden