Afbeelding
Foto: Bentvelsen, Martijn

Shopper activatie en Amarylliscatalogus

Algemeen Growers pride

De amaryllis kwekers zijn volop actief om hun prachtige product breder te positioneren in de markt. Dit doen zij met een grote campagne gericht op Nederland en Duitsland. Tevens werd het seizoen aangevangen met het uitbrengen van alweer de derde amarylliscatalogus.

Op initiatief van de amaryllis kwekers wordt vanuit amaryllis promotie ingezet op de campagne met Fleurop Duitsland en Fleurop Nederland onder leiding van Bloemenbureau Holland. In beide landen wordt de consument geactiveerd een amaryllisboeket te kopen waarbij consumenten kans maken op een prijs. In Nederland zijn 100 Fleurop bloemenbonnen ter waarde van 50 euro te winnen.

Aaryllisboeket

In Duitsland maakt men kans op een amaryllisboeket. Het is de eerste keer dat er een shopperactivatie via dezelfde keten in beide landen wordt gevoerd. Vorig jaar was de shopperactivatie bij Fleurop Nederland een groot succes en werden 100% meer boeketten met amaryllis verkocht dan verwacht. Dit jaar haakt Fleurop Duitsland ook aan met het naar voren schuiven van het product.

Amaryllis promotie

In opdracht van de FPC Amaryllis brengt amaryllis promotie samen met Royal FloraHolland jaarlijks de amarylliscatalogus uit. Alweer de derde gedrukte editie 2020-2021 verscheen in oktober. De catalogus bevat onder andere productinformatie, 125 cultivars inclusief acht noviteiten aangevoerd door 42 amaryllis aanvoerders en kan worden besteld door een mail te sturen naar martijnbentvelsen@royalfloraholland.com

Link

De digitale versie is direct beschikbaar en kan worden gedownload via deze link: https://www.royalfloraholland.com/media/14628740/royal-floraholland-amaryllis-catalogus-2020-2021_lr.pdf

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant