Afbeelding
Foto: KEESMUIZELAAR

Hybride open dagen Schoneveld een succes

Algemeen

Assortiment Schoneveld Breeding na succesvolle open dagen ook in video te bekijken

De organisatie van de Cyclamen Open Dagen 2020 moesten voor Schoneveld Breeding uit Wilp dit jaar anders dan anders. Door de coronamaatregelen kon de gangbare versie niet doorgaan. In plaats van zoveel mogelijk mensen in de kassen te ontvangen, ging de veredelaar dit jaar digitaal.


Veel rondleidingen

Al met al konden area managers en growing advisors toch nog zeventig bezoekers door de kassen rondleiden met inachtneming van alle maatregelen tegen COVID-19. Dit vulden de mensen van Schoneveld Breeding aan met digitale rondleidingen, waaraan ongeveer honderd internationale gasten deelnamen. Al met al was het bereik zo een stuk groter dan andere jaren.

Leopardo

De naam zegt het al, voor de Cyclamen van Schoneveld Breeding was een hoofdrol weggelegd. Met name de nieuwe grootbloemige Cyclaam Super Serie Leopardo stond volop in de schijnwerpers. Dat was niet voor niets, deze hittetolerante krachtpatser is gemakkelijk te kweken, bloeit vroeg in het seizoen en wordt geïntroduceerd in zes kleuren. De Leopardo maakt dat er nu jaarrond, waar ook ter wereld een mini, midi of grootbloemige Cyclaam van Schoneveld Breeding verkrijgbaar is.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant