Afbeelding
Foto: opti-flor

Opti-Flor introduceert nieuw label

Algemeen

Dit najaar verrast Opti-flor met een nieuw label. Het oude, vertrouwde ‘schildje’ op de planten maakt langzaam aan plaats voor een moderner, duurzamer variant. De kleur groen, welke onmiskenbaar verbonden is met het Opti-flor merk én herkenbaarheid is uiteraard gebleven. Daarnaast brengt Opti-flor een selectie van haar beste witte orchideeën onder in nieuw concept Maistro, onderdeel van de chique Royal Collection.

Het nieuwe label had zowel esthetische als praktische randvoorwaarden; zo moet het kosten neutraal gefabriceerd kunnen worden én aan herkenbaarheid niets afdoen ten opzichte van het groene schildje, welke op afstand herkenbaar is bij vele bloemisten, tuincentra en in vensterbanken van consumenten.
Vervaardigd uit garen van gerecycled materiaal uit Italië en gefabriceerd in Nederland, is het nieuwe label een duurzamer variant van het oude ‘schildje’. Het nieuwe label draagt op subtiele en chique wijze bij aan de vijf sterren merkuitstraling van Opti-flor.

Daarnaast introduceert Opti-flor dit najaar het concept Maistro; met een selectie van de meest perfecte, witte orchideeën
Maistro is onderdeel van de Royal Collection, een grootse collectie met grandeur.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant