Afbeelding
Foto: mate

MATE lanceert geheel vernieuwde digitale showroom

Algemeen

MATE International is gespecialiseerd in toegevoegde waarde voor de bloemen- en plantensector. De showroom van MATE in De Goorn is in oktober weer geheel vernieuwd vol met de nieuwste trends en items uit diverse landen.

Het presenteren van het assortiment is belangrijk voor de klanten van MATE en daarom werd, toen de corona maatregelen van kracht werden in maart, besloten om op een creatieve manier de showroombezoeken door te laten gaan. De showroom werd in zijn geheel gefilmd, waardoor de klant er, op afspraak met een van de accountmanagers, “op afstand” doorheen kan wandelen en artikelen zo kunnen worden bekeken en geselecteerd.

MATE heeft hier naar eigen zeggen de afgelopen periode veel positieve reacties op gehad en heeft daarom de showroom weer geheel vernieuwd met alle nieuwste items zodat klanten ook voor het komende jaar weer “coronaproof” inspiratie kunnen opdoen. 

Vanwege het niet doorgaan van de Trade Fair in Aalsmeer lanceert MATE deze nieuwe showroom gekoppeld aan een lekkere, ludieke actie. Bezoekers van de digitale showroom, in de periode 2 tot en met 13 november, ontvangen een lekkere verrassing.

Meer info zie: www.mate-international.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant