Logo bloemenkrant.nl
Foto: BK

Prachtige teelten in Growers Prides

De Bloemenkrant komt de komende weken met fantastische ‘Growers Prides’ met als thema’s: de roos, anthurium, amaryllis, poinsettia en lisianthus.

In elke uitgave belichten we weer een andere teelt die de moeite waard is en waarover we weer iets nieuws vertellen.

Elke dag zetten veel ondernemers zich in voor duurzame groei, ook bij deze producten. Respect voor mens en natuur en het streven te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen.

Mooie ontwikkelingen, die het delen waard zijn. Wellicht hebt u ook interessant nieuws over uw bedrijf of product. Dat kan in de vorm van een artikel (aangeleverde tekst + foto(s), een advertentie of een web-banner. Bloemenkrant.nl biedt u graag de gelegenheid om mee te doen met deze uitgaves. 

Het materiaal wordt kosteloos opgemaakt en wij denken graag met u mee als u advies nodig heeft. Neemt u bij interesse of vragen gerust contact op advertentie@bloemenkrant.nl of meriam.mesman@uitgeverijverhagen.nl M 06 46094209.

nb: de artikelen uit Growers Pride worden ook permanent op de website van de Bloemenkrant opgenomen. Bekijk hier de reeds gepubliceerde artikelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden