Logo bloemenkrant.nl
Foto: rfh

Leendert-Jan Plaisier nieuwe COO Royal FloraHolland

Leendert-Jan Plaisier is per 1 december benoemd tot Chief Operational Officer (COO) van Royal FloraHolland. Als COO maakt hij deel uit van het Management Team.

Leendert-Jan Plaisier (47) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de logistiek. Op dit moment is hij Director Logistical Solutions Benelux bij Post NL. Binnen PostNL en TNT Post bekleedde hij sinds 1997 diverse functies binnen de logistiek en op het gebied van e-commerce, zowel in Nederland, de Benelux en in Duitsland.

Kansen en dynamiekLeendert-Jan Plaisier: “Ik heb heel veel zin om samen met collega’s uit de Operatie, Commercie en ondersteunende afdelingen mijn bijdrage te leveren aan de veranderagenda van Royal FloraHolland. Programma’s als 100% Digitaal en Landelijk Veilen vragen aanpassingen binnen de operatie en bieden tegelijkertijd heel veel kansen. Van die kansen en dynamiek binnen een ongekend mooie logistieke operatie word ik erg enthousiast. Daarnaast spreken de trots voor het product bloemen en planten en de nuchterheid in de branche me erg aan. De komende jaren zullen voor Royal FloraHolland belangrijke jaren zijn om de positie bij kwekers en kopers van bloemen en planten verder te versterken. Ik wil graag mijn ervaring en capaciteiten inzetten om dit gezamenlijk te bereiken.”

Met de komst van Leendert-Jan Plaisier is de functie van COO weer ingevuld. De afgelopen periode is deze op interim-basis prima waargenomen door Ron van ‘t Hoog en Anne Willem van der Meulen.

Bron: RFH

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden