Logo bloemenkrant.nl
Foto: royal brinkman

8-10-20: gratis live uitzending gewasbeschermingsdag

Royal Brinkman organiseert samen met het Word Horti Center een live uitzending van de gewasbeschermingsdag voor siertelers op donderdag 8 oktober 2020 van 14.30 tot 16.30 uur. De live uitzending is gratis online bij te wonen.

Elk half jaar organiseert Royal Brinkman in het World Horti Center in Naaldwijk een bijeenkomst voor siertelers of groentetelers waarbij men proeven kan bezichtigen in de demokassen en men bijgepraat wordt over alle noviteiten op het gebied van gewasbescherming.

Gratis bijwonen

Door de aangescherpte maatregelen door COVID-19, kunnen deze fysieke bijeenkomsten dit jaar helaas geen doorgang vinden. Bij Royal Brinkman staat het delen van kennis en ontwikkelen van innovatieve oplossingen hoog in het vaandel. Als de kennispartner van de tuinbouw organiseert Royal Brinkman, in samenwerking met het World Horti Center, nu een live uitzending langs alle proeven. Zo kunnen telers, in dit geval de siertelers, alsnog op de hoogte gehouden worden van nieuwe resultaten en inzichten voortkomend uit de proeven. Middels een rapportage langs de kassen krijgen de leveranciers de mogelijkheid de proef te presenteren en krijgt de teler de kans vragen te stellen hierover. Uiteraard zal er ook een specialist van Royal Brinkman aan het woord komen om de deelnemers te voorzien van specialistisch advies. Deze live uitzending is geheel gratis online bij te wonen en bedoeld voor siertelers in Nederland.

Wilt u het programma zien, of u registreren om mee te kijken? Klik dan hier.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden