Afbeelding
Foto: thursd

Thursd Online Trade Fair van start

Algemeen

Onlineplatform Thursd houdt tussen 1 en 14 oktober een internationale online trade fair. 45 gerenommeerde bedrijven hebben een online stand gereserveerd. Zo kunnen zij toch internationale aandacht genereren voor hun producten en diensten, nu deelname aan de gebruikelijke fysieke beurzen voor hen dit jaar geen optie is.

#TOTF2020

Diverse veredelingsbedrijven, waaronder Dümmen Orange, Royal Van Zanten, Anthura, Interplant, Evanthia en De Ruiter, schreven zich al snel na de bekendmaking in voor de Thursd Online Trade Fair (#TOTF2020). Ook kwekersgroepen zoals Marginpar, DecoFresh, Decorum en Addenda en individuele kwekers zoals Nolina en Gerbera United zijn aanwezig op deze online beurs.
Arnold Wittkamp van Thursd vertelt: “Het mooie van een stand op de TOTF2020 is dat je online heel goed zichtbaar bent. Bedrijven met een online stand krijgen een opvallende plek op de homepagina van Thursd. Die homepagina is onze beursvloer, waar de bezoeker een stand ‘binnenloopt’ door erop te klikken. Standhouders profileren hun bedrijf, producten en diensten in hun online stand. Hun webpagina’s blijven ook na de #TOTF2020 op Thursd zichtbaar en goed vindbaar. Daarbij bieden we opties voor extra publiciteit in onze nieuwsbrieven en op onze sociale kanalen. Ik ben blij dat ook bedrijven zoals MPS, Broekhof en Holex zich inmiddels hebben aangemeld, zodat het voor steeds meer mensen in de bloemenbranche interessant wordt om de #TOTF2020 van Thursd te bezoeken.”


Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant