Afbeelding
Foto: whc

Onthulling laadpalen op WHC parkeerterrein

Algemeen

Donderdag 24 september zijn onder toeziend oog van de participanten, vier nieuwe laadpalen op het parkeerterrein van World Horti Center officieel in gebruik genomen. Emile Croin, directeur van Anexo, overhandigde aan Mark Zwinkels van World Horti Center, de stekker om de laadpalen aan te sluiten aan het netwerk. De laadpalen kunnen vanaf nu gebruikt worden door bezoekers van het kennis- en innovatiecentrum.

Zowel Anexo als World Horti Center geloven in een duurzame samenleving en het belang van innovatie en samenwerking om hiertoe te komen. De realisatie van de laadpalen op het terrein van World Horti Center is een duurzame energieoplossing die uit deze samenwerking voortkomt. Illustratief voor deze samenwerking is de urban art schildering op de parkeervlakken, waarbij de duurzame energieoplossing van Anexo wordt geïntegreerd met de groene en duurzame producten van de glastuinbouwsector. Letterlijk een verbinding van producten uit beide sectoren. Met het aansluiten van de laadpalen werd ook de making off van deze schildering via een video zichtbaar.

Founding Father

‘Anexo is als Founding Father al sinds het eerste uur van World Horti Center betrokken bij het kennis- en innovatiecentrum en ik vind het ontzettend mooi dat de samenwerking op deze manier tot uiting komt en van toegevoegde waarde is voor onze bezoekers. We geloven beiden in de kracht van samenwerking, ook al opereren we in andere sectoren. Juist daardoor kan je elkaar voorzien van nieuwe inzichten en komt innovatie op gang!’, zegt Mark Zwinkels, World Horti Center.
“Op de vraag of Anexo wilde meedenken om laadfaciliteiten aan te bieden aan de gasten van World Horti Center konden we snel enthousiast reageren. Als onderdeel van JUVA en daarmee founding father van World Horti Center draagt Anexo graag bij aan de verduurzaming van het centrum. Duurzaamheid en energie zijn thema’s die belangrijk zijn voor WHC, in de regio en daarbuiten. Anexo helpt klanten en partners graag met totaaloplossingen om die verduurzaming in hun energiesysteem vorm te geven.”, aldus Emile Croin.

Met de onthulling van de laadpalen lanceert Anexo ook een nieuwe dienstverlening, waarbij zij haar klanten weer een stukje verder kan helpen in hun verduurzamingsvraagstuk. Anexo ziet de vraag naar elektrisch vervoer stijgen en daarmee ook de behoefte om snel, veilig en makkelijk elektrisch te laden.
Naast belastingvoordelen die een elektrische laadpaal kan bieden, is het sinds begin 2020 verplicht om een laadpunt aan te bieden bij meer dan 10 parkeerplaatsen op je eigen terrein. Anexo biedt een groot assortiment aan laadpalen en snelladers geschikt voor alle type elektrische voertuigen. Van een enkelvoudige laadpaal tot een uitgebreid snellaadstation voor vrachtverkeer.


Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant