Afbeelding
Foto: van veen gerbera

Van Veen Gerbera in de prijzen bij Ranking The Grower

Algemeen

Op 22 september heeft KAS Magazine de winnaars van Ranking The Grower bekend gemaakt. Ook Van Veen Gerbera is in de prijzen gevallen. In de categorie Meest ondernemende teler 2020 behaalde Van Veen Gerbera de derde plek.

“Van Veen Gerbera is een bedrijf dat op meerdere vlakken heel gericht met haar toekomst bezig is. Het bedrijf, dat gevestigd is in De Lier, heeft de organisatie goed op orde en durft ambities uit te spreken. De goede taakverdeling én het oog voor de persoonlijke kant van ondernemen maken Van Veen Gerbera bijzonder. Bovendien is Van Veen Gerbera de kartrekker binnen Colours of Nature, de coöperatie van minigerbera-kwekers”, aldus de jury.

Van Veen Gerbera wordt ook wel een voorbeeld binnen de gerberateelt genoemd. Onder meer door Young Professionals een kans te geven om binnen de organisatie door te groeien. Daarmee laat Van Veen Gerbera zien dat het oog heeft voor de toekomst en volop durft te investeren in de continuïteit van het bedrijf.
Ronald van Veen: “Er staan enkele goed opgeleide Young Potentials aan de poort te kloppen om hun kennis en ambitie in het bedrijf waar te gaan maken. Heerlijk is dat. Alleen met een uitgebalanceerde organisatie en goed opgeleide specialisten zijn wij klaar om de nieuwe uitdagingen en kansen in de markt op te pakken.”


Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant