Afbeelding
Foto: ecomaster

Bomenplanter EcoMatcher bij Floriade Preview

Algemeen

Floriade Expo 2022 in Almere staat in het teken van Growing Green Cities. Floriade wordt een levend laboratorium met inspirerende tentoonstellingen van landen, steden en bedrijven en toont innovaties en oplossingen rond de thema’s groen, voedsel, gezondheid en energie. Bij Floriade Preview kunnen bezoekers nu al een voorproefje nemen.

EcoMatcher is een plek waar bezoekers alles kunnen leren over bomen en hoe waardevol bomen zijn voor ons leven. Bezoekers kunnen zelf overal in de wereld bomen planten met behulp van de technologie van EcoMatcher.
"We zijn trots om deel uit te maken van Floriade Preview, een geweldig initiatief om bezoekers te informeren over alles wat met groen te maken heeft, inclusief het planten van bomen", zegt Bas Fransen, CEO en oprichter van EcoMatcher.

“EcoMatcher is een waardevol onderdeel van Floriade Preview. Bijzonder om te zien wat technologie en nieuwe businessmodellen voor de wereld kunnen betekenen. Het past bij het Arboretum van Floriade, een bomen- en plantenbibliotheek, waar de bezoeker straks letterlijk doorheen loopt. Hier staan duizenden bomen die zijn geselecteerd omdat ze een bijdrage leveren aan een gezonde, groene stad.”, zegt Peter Verdaasdonk, directeur van Floriade Expo 2022.




EcoMatcher plant bomen en complete bossen voor particulieren en bedrijven met organisaties van over de hele wereld die gespecialiseerd zijn in het planten van bomen. Bovendien stelt het digitale platform van EcoMatcher bedrijven in staat om die bomen te gebruiken als zinvolle relatiegeschenken, als beloningen, voor medewerkers’ betrokkenheid en transparante CO2-compensatie programma’s. Met het EcoMatcher platform kunnen gebruikers virtueel naar elke boom reizen, en meer te weten komen over de boom en de boer van de boom.


Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant