Afbeelding
Foto: agrivaknet

Rol erfbetreders in het veranderende buitengebied

Algemeen

De rol van erfbetreders in het buitengebied verandert snel. Het vraagt veel van adviseurs om boeren en tuinders zichzelf door de veranderingen te loodsen.

Daarom organiseert Agrivaknet bijeenkomsten, zowel voor erfbetreders als ambtenaren. De eerste aftrap was in het Provinciehuis van Noord-Brabant op 15 september. Erfbetreders zijn onmisbare schakels in de verandering van het buitengebied. In gesprek met ondernemers, andere erfbetreders, specialisten en vooral samenwerken; dat is de rol van erfbetreders in het buitengebied. Zes tweegesprekken over de impact vanuit diverse sectoren met praktische oplossingen namen erfbetreders en ambtenaren verder mee in de rol van de bedrijfsadviseur in het veranderende buitengebied. ‘Als Agrivaknet werken wij aan verbinding van alle erfbetreders maar ook met de overheid om hun rol in het veranderde buitengebied te optimaliseren’, zegt Noud Janssen, voorzitter Agrivaknet. De vereniging wil gelijksoortige bijeenkomsten organiseren in andere provincies.  

Meer informatie over de bijeenkomst en online-link kijk op: https://agrivaknet.nl/product/welke-rol-spelen-erfbetreders-in-het-veranderende-buitengebied/

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant