Logo bloemenkrant.nl
Foto: colours of nature

Maarten Beekenkamp operationeel directeur Colours of Nature

Maarten Beekenkamp start per 1 oktober bij de telersvereniging van mini-gerbera als operationeel directeur.

Beekenkamp (48) is al ruim 25 jaar werkzaam in de sector. De laatste 15 jaar heeft hij gewerkt in de bloemen en planten, waarvan 6 jaar bij Javado, 8 jaar bij Van Dijk Flora en het laatste jaar als site-manager bij Syngenta Flowers. ‘Ik ken Colours of Nature nog vanuit mijn tijd bij Van Dijk Flora en ben onder de indruk van wat er tot nu toe is neergezet. De diverse gesprekken die ik afgelopen tijd heb mogen voeren hebben dit enthousiasme alleen maar vergroot. Er staat een mooi gedreven team met betrokken leden en een schitterend product. Er ligt dan ook een mooie toekomst voor Colours of Nature en ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn’, aldus Maarten.
Maarten gaat in zijn functie als Operationeel directeur met het team aan de slag om de verdere groei en professionalisering van de telersvereniging van mini-gerbera verder uit te bouwen en samen met haar partners de retailmarkt in heel Europa te beleveren.


Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van mini-gerberatelers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van mini-gerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden