Afbeelding
Foto: DFG

Verdergaande integratie Bloom, Greenex en Green Partners

Algemeen

Drie van de specialisten op het gebied van de belevering van de grootschalige retail binnen Dutch Flower Group uit Aalsmeer en Honselersdijk gaven begin dit jaar aan intensiever te gaan samenwerken.

De bedrijven Bloom en Greenex, gevestigd op het bedrijventerrein RFH Zuid in De Kwakel en Green Partners, gevestigd op Trade Parc Westland (TPW) in Honselersdijk, werken met dedicated accountteams voor grootschalige retailers in Europa en willen middels verdergaande integratie van activiteiten zich effectiever en nog efficiënter gaan organiseren.
Na het samenvoegen van de directies tot één team in februari, is deze week het voornemen bekend gemaakt dat de verwerking van alle boeketten en planten en bijbehorende logistieke activiteiten worden samengebracht op één locatie, aan de Betula 11 in De Kwakel. Dit is de huidige Bloom en Greenex locatie. De productie- en logistieke medewerkers van Green Partners kunnen meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Het kantoor van Green Partners, waar planning, sourcing, supply chain, verkoop en andere backoffice activiteiten plaatsvinden, blijft gevestigd op TPW.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant