Logo bloemenkrant.nl
Foto: W.H.Zandbergen

De papieren Bloemenkrant is er weer!

De Bloemenkrant is er weer. De kleurrijke uitgaves boordevol nieuws liggen weer op de Bloemenveilingen in heel Nederland en worden weer aan de kwekers, bloemenhandelaren, sierteeltbedrijven en andere organisaties toegestuurd.

De Corona houdt ons flink bezig, maar na de eerste klappen- en natuurlijk is het nog niet voorbij – probeert iedereen weer op te staan en door te gaan. De een met meer succes dan de ander, maar we zijn er. Voor ons was het moeilijk, omdat u uw energie vooral nodig had voor het in bedrijf houden van uw eigen organisatie. En wat is onze branche weer innovatief en strijdbaar gebleken.
Natuurlijk zijn we u trouw gebleven door het nieuws uit de sierteeltsector door te geven via onze site Bloemenkrant.nl. U en dat is helemaal fijn, bent ons trouw gebleven door het inzenden van films, persberichten, artikelen en medeleven.
Daarvoor heel hartelijk dank.

En nu bent u er weer!

Door uw blijken van belangstelling, berichten en advertenties voor onze fysieke Bloemenkrant en daar zijn we supertrots op.
Wij zijn er weer met; Aan tafel met……met interessante mensen en 2Dezign, Growers Pride met aandacht voor uw product en onze medewerkers Walter Landesbergen, Johan Bos, Wilma van Velzen, Frank de Klerk, Esdor van Elten, Joep Derksen, fotograaf Wim Zandbergen, onze freelancers en fotografen en met onze nieuwe ‘bloem’ in ons kleurrijke boeket; media adviseur Meriam Mesman. Op de volgende pagina stellen wij haar graag aan u voor.

Blijf ons informeren met uw persberichten, productvernieuwing, advertenties, filmpjes en andere zaken. redactie@bloemenkrant.nl

Hartelijk dank voor uw blijken van meeleven en meedenken. Wij zijn blij dat we weer ‘los’ kunnen.

Teuntje van Delft,
Hoofdredacteur

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden