Logo bloemenkrant.nl
Foto: evanthia

Louis Kester Commercieel Directeur bij Evanthia

Evanthia versterkt haar organisatie met de komst van Louis Kester als commercieel directeur per 1 november 2020.

Louis heeft de afgelopen jaren vanuit Florpartners bij Evanthia een aantal projecten uitgevoerd en het management ondersteund in haar strategievorming en -uitrol. Dit is dusdanig positief ervaren aan beide kanten, dat Louis fulltime bij Evanthia in dienst treedt.
Evanthia is in 7 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale speler in de sierteelt. Met eigen genetica van snijbloemen o.a. Celosia, Antirrhinum en Lisianthus en potplanten o.a. de Sunsation potzonnebloem timmert Evanthia zichtbaar aan de weg.
De (jonge planten) kweker in een goede marktpositie brengen, is het credo waar Evanthia succesvol mee is. Naast eigen genetica in bloemen en bloeiende planten, is de productgroep tropische groene planten uit zaad en weefselkweek de afgelopen jaren enorm gegroeid. Hierbij is het internationaal sourcen van uitgangsmateriaal een extra uitdaging waar Evanthia goed in slaagt. Mensen en relaties maken hierbij de business.

Het internationale netwerk en het verbinden van partijen in de keten van veredelaar tot (retail) schap wordt door de komst van Louis Kester bij Evanthia verder versterkt.



Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden