Logo bloemenkrant.nl
Foto: bosman van zaal

Bosman Van Zaal wordt participant World Horti Center

Onlangs hebben Ben van der Heide en Ronaldt Thoen, beiden van Bosman Van Zaal uit Aalsmeer, een overeenkomst getekend met World Horti Center in Westland, waardoor ze de komende drie jaar als actieve participant verbonden zijn aan het bekende kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector.

De producent en bouwer van tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland ontwikkelt haar projecten met behulp van slim geautomatiseerde 3D modellen en een moderne productiefabriek. Alle kennis van constructies, klimaat, E-installaties, irrigatie, logistiek en besturing zijn in één entiteit samengebracht.
Door te participeren in het centrum, ontstaat er een breder draagvlak voor kennisoverdracht en kennisontwikkeling, die vervolgens wordt toegepast in nieuwe projecten. Bosman Van Zaal zal zich per 1 oktober in het gebouw gaan vestigen met een presentatieruimte, waarin de verschillende productgroepen worden gepresenteerd, maar waar ook uitleg wordt gegeven over specialiteiten van het bedrijf, zoals indoor farming en andere innovatieve producten.
Foto: vlnr: Mark Zwinkels van World Horti Center, Ben van der Heide en Ronaldt Thoen, beiden van Bosman Van Zaal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden