Logo bloemenkrant.nl
Foto: rob Halderman

Van eigen bloemenwagen naar eigen bloemendraaimolen

Je mag wel zeggen dat Rob en Bernadette Halderman een bijzondere loopbaan in de bloemen hebben. Het echtpaar uit Hooghalen, (in de buurt van Assen) heeft veel gezien, veel meegemaakt en veel ondernomen. Hun meest recente is het exploiteren van een bloemendraaimolen. Lees hier hun bijzondere verhaal.

Door Rob Halderman

Zeg het met bloemen ……Ja, dit is al een oud gezegde, maar met bloemen kan je veel mensen blij maken, kan je iemand een steuntje in de rug geven bij verdriet of zomaar iemand een mooi boeket geven of sturen. Ook van onze bloemen word je blij, zie hier ons verhaal.

Wij zijn Rob en Bernadette Halderman en zijn zelfstandig ondernemers. Wij zijn allebei gestart met werken bij een werkgever, maar we wilden op een andere manier voldoening van ons werk hebben en zijn daarom het avontuur aangegaan. Wij hebben eerst een diploma behaald vakbekwaamheid Bloemen en Planten, daarna stage gelopen bij een ambulante bloemen- en plantenhandelaar en  vervolgens zijn we gestart met een eigen rijdende bloemenwagen, een route opgebouwd en kwamen wekelijks aan huis om bloemen en planten te verkopen.

We hebben dit met veel plezier gedaan, maar als ondernemer wil je verder kijken wat er in de wereld te koop is en hebben we het besluit genomen om een horecabedrijf op te starten. Dit bedrijf hebben we naar tevredenheid gerund, maar na 15 jaar werd het tijd voor iets anders.

We hebben toen het roer helemaal omgegooid en zijn begonnen met een attractieverhuurbedrijf. We hebben eerst een kinderzweefmolen nieuw laten bouwen, maar kregen in de loop der tijd ideeën voor een ander soort molen, na jaren informeren en zoeken in binnen- en buitenland hebben we een attractiebouwer gevonden die ons eigen ontwerp kon realiseren en kon bouwen. Hier kwam de voorliefde voor bloemen weer naar voren en het is een bloemendraaimolen geworden. Dit is een prachtige, vrolijke, gezellige draaimolen met 6 fleurig gekleurde bloemen, waar zowel kinderen als volwassenen in plaats kunnen nemen. 

Het leuke van dit werk is iedere keer weer vrolijke momenten beleven en blije gezichten te zien van de kinderen, ouders, opa’s en oma’s. Wij zeggen altijd: “wij hebben één van de leukste beroepen van de hele wereld”. Deze bloemendraaimolen is een blikvanger op uw feest, een open dag, een jubileum, een opening van uw bedrijf of een andere feestelijke gelegenheid.

Bent u nieuwsgierig geworden ………kijk dan even op onze website: www.kinderdraaimolen.nl en/of bel ons voor meer info: 06-53325689

Rob en Bernadette Halderman

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden