Logo bloemenkrant.nl
Foto: freshportal

FreshPortal introduceert vertrouwde aanvoerbrief voor Floriday

Softwareleverancier FreshPortal presenteerde afgelopen week zijn nieuwe EAB-module met een probleemloze aansluiting op Floriday. Onder het motto ‘100% vertrouwd, 100% digitaal’ biedt FreshPortal zijn gebruikers de mogelijkheid om een vertrouwde aanvoerbrief in te vullen, die via een geavanceerde API-koppeling direct naar Floriday wordt gestuurd.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijdens de ontwikkeling van FreshPortal EAB is veel aandacht besteed aan de werkbaarheid van de EAB-module. Daarbij is goed geluisterd naar geluiden uit de sector. In plaats van het doorlopen van verschillende schermen, zoals dat in Floriday noodzakelijk is, wordt in FreshPortal EAB vanuit één scherm gewerkt, waarin de vertrouwde aanvoerbrief continu in beeld is. Gegevens kunnen tijdens het hele proces aangepast worden, evenals de producten uit de productcatalogus of voorraad. Voor veel kwekers, zeker die met een uitgebreid assortiment, levert dit aanzienlijke tijdwinst op.

Ook probleemloos voorraad aanbieden op Floriday

FreshPortal was de eerste softwareleverancier met een actieve Floriday koppeling. De nieuwe EAB-module is nu standaard opgenomen in alle uitgebreide softwarepakketten. Daarmee kunnen niet alleen EAB’s ingestuurd worden maar ook producten uit voorraad worden aangeboden op Floriday. Een aantal kwekers heeft aangegeven bezwaar te hebben tegen het principe dat hun gehele voorraad altijd zichtbaar moet zijn in Floriday. Daarom biedt FreshPortal de mogelijkheid om zelf te bepalen welke producten en hoeveelheden uit de voorraad zichtbaar zijn. De voorraad blijft zo altijd up-to-date terwijl producten beschikbaar blijven in Floriday of bijvoorbeeld de eigen webshop.

Direct aan de slag

FreshPortal EAB is volledig cloud based. Dat wil zeggen dat de ondernemer geen nieuwe hardware aan hoeft te schaffen en software installeren is niet nodig. Na ontvangst van de inloggegevens kan hij direct aan de slag. Naast Floriday (Royal FloraHolland en Veiling Rhein-Maas) is PreshPortal EAB ook beschikbaar voor Bloemenveiling Plantion.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden