Logo bloemenkrant.nl
Foto: Fleur van der Spek

Hoofdsponsor VVSB krijgt nieuwe naam: Broekhof wordt Paardekooper

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen pronkt de naam Paardekooper op de voetbaltenues, reclameborden en vlaggen van voetbalclub VVSB.

Vele jaren was Broekhof de hoofdsponsor van de Noordwijkerhoutse voetbalclub. Met de overname van Broekhof door de Koninklijke Paardekooper Group eind 2018, gaat ook de sponsoring van VVSB nu veranderen in de naam van de nieuwe eigenaar.
De sponsoring van VVSB door Broekhof is lang geleden gestart. Arjan Broekhof: “Mijn vader Piet Broekhof is begonnen met de sponsoring van VVSB. We houden van voetbal en de club zit in Noordwijkerhout, net als ons bedrijf. In deze regio zijn bloemen en voetbal belangrijk, dus Broekhof en VVSB samen was een perfecte combinatie.’’
Het hoofdsponsorschap van VVSB heeft Broekhof in de loop der jaren veel naamsbekendheid opgeleverd. Vooral het behalen van de halve finale van de KNVB beker in februari 2016 bracht veel sensatie teweeg, waarbij de naam Broekhof tot in ‘De Wereld Draait Door’ bekend werd. Lyanne Paardekooper licht toe: “Voor Paardekooper is de sponsoring goed om meer bekendheid te krijgen in de sierteeltsector en met name in de bollenstreek. De klanten kunnen bovendien bij ons terecht voor een nog breder pakket aan verpakkingen. Wij leveren bijvoorbeeld ook voedselverpakkingen, winkelbenodigdheden en hygiëne-artikelen.’’

Definitieve naamsverandering

In 2021 pronkt de naam Paardekooper ook op de gevel van Broekhof. Dan wordt de naamswijziging definitief doorgevoerd. Broekhof zet haar activiteiten voort als leverancier van verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche.

Foto-bijschrift: Lyanne Paardekooper (CMO van Paardekooper) ondertekent het sponsorcontract als nieuwe hoofdsponsor van VVSB. Rechts op de foto: Simon Laros, voorzitter Businessclub VVSB.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden