Logo bloemenkrant.nl
Foto: thurrsd

Thursd viert eerste verjaardag

Onlineplatform Thursd viert deze week zijn eerste verjaardag. Op 5 september 2019 ging de website www.thursdcom officieel live en sindsdien heeft Thursd veel bereikt.

Veel content

Inmiddels zijn er ruim 1.500 webpagina’s aangemaakt op Thursd, waaronder veel artikelen over bloemen, planten, personen en bedrijven, en ook diverse blogs van floral designers en andere influencers in de sierteelt. Inmiddels zijn zeventig van deze gastschrijvers aangesloten bij Thursd, waaronder een aantal grote namen uit de internationale sierteeltsector.

Bereik groeit exponentieel

Arnold Wittkamp van Thursd vertelt: “Dat is echt de kracht van het platform. Wij werken samen met mensen die interessante verhalen vertellen op Thursd en die worden vervolgens gedeeld op hun eigen sociale kanalen. Zo maken we optimaal gebruik van het hefboomeffect en zien we dat het bereik van het platform exponentieel groeit. Daarnaast hebben we al veel inschrijvingen op onze nieuwsbrief. Dat is, naast de sociale kanalen van Thursd op Facebook en Instagram, een belangrijk onderdeel voor het creëren van meer bereik. Het wordt voor steeds meer mensen in de bloemenbranche interessant om de website van Thursd te bezoeken.”

Wat is Thursd?

Thursd is een platform waar je als bezoeker komt om geïnformeerd te worden over wat er speelt in de sierteelt, met daaraan gerelateerde onderwerpen. Verder is het platform uitermate geschikt om promoties te doen voor bedrijven, organisaties en producten, voornamelijk in de richting van de handel en de bloemist. Verreweg de meeste bezoekers van Thursd zijn bloemisten van over de hele wereld.

De hele wereld volgt Thursd

“Op het hoogtepunt in juni en juli hadden we ruim 60.000 pageviews,” gaat Arnold verder. “En met een gemiddelde bezoekduur van bijna twee minuten op de website kun je wel stellen dat we heel wat hebben bereikt het eerste jaar. Thursd trekt bezoekers van over de hele wereld. Natuurlijk lopen de Engelstalige landen voorop, maar ook West-Europa, Rusland en de bloemenlanden in Zuid-Amerika en Afrika kijken vaak naar Thursd. Wij verwachten in de maand september nieuwe records te breken en denken dit ook in oktober weer te doen als we een eerste internationale online beurs organiseren: de Thursd Online Trade Fair (#TOTF2020). Hiervoor hebben zich inmiddels al bijna dertig gerenommeerde bedrijven ingeschreven.”
Voor meer informatie over de Online Trade Fair, ga naar https://www.thursd.com/articles/thursd-online-trade-fair-2020-totf2020/.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden