Logo bloemenkrant.nl
Foto: wl

De Bloemenkrant is er weer……nog 7 dagen

Nog even en de vertrouwde Bloemenkrant in print is er weer. De kleurrijke uitgaves boordevol nieuws zullen weer in de mandjes op de Bloemenveilingen in heel Nederland liggen en weer aan de kwekers, bloemenhandelaren, sierteeltbedrijven en andere organisaties worden toegestuurd.

De Corona houdt ons flink bezig, maar na de eerste klappen- en natuurlijk is het nog niet voorbij – probeert iedereen weer op te krabbelen en door te gaan. De een met meer succes dan de ander, maar we zijn er.
Voor ons was deze periode moeilijk, omdat u uw energie vooral nodig had voor het op de rails houden van uw eigen bedrijf. Natuurlijk zijn we u trouw gebleven door het nieuws uit de sierteeltsector door te geven via onze site Bloemenkrant.nl en dat is helemaal fijn, u bent ons trouw gebleven door het inzenden van filmpjes, persberichten, artikelen en medeleven. Daarvoor heel hartelijk dank. En nu bent u er weer door uw blijken van belangstelling, berichten en advertenties voor onze fysieke Bloemenkrant en daar zijn we supertrots op.

15 september verschijnt de Bloemenkrant

Dus dinsdag 15 september is de Bloemenkrant er weer met nieuws, aankondigingen, productvernieuwing, Aan tafel met……met interessante mensen en 2Dezign, onze Growers Pride met aandacht voor de Chrysant in alle schoonheid en met onze medewerkers Johan Bos, Walter Landesbergen, Wilma van Velzen en Frank de Klerk, onze freelancers en fotografen en met onze nieuwe ‘bloem’ in ons kleurrijke boeket; media adviseur Meriam Mesman. In de nieuwe Bloemenkrant stellen we haar uitgebreid aan u voor. 

Blijf ons informeren met uw persberichten, productvernieuwing, advertenties, filmpjes en andere zaken.

Hartelijk dank voor uw blijken van meeleven en meedenken. Wij zijn blij dat we weer ‘los’ kunnen.

Teuntje van Delft, hoofdredacteur


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden