Logo bloemenkrant.nl
Foto:

Flower Festival St.Petersburg prachtig podium voor Pina Colada

Aan het begin van het schooljaar in Rusland heeft Dümmen Orange zich met ondersteuning van Sobolj op een in het oog springende wijze kunnen onderscheiden op de Russische markt.

In St.Petersburg vond gedurende de dagen vlak voor het traditionele begin van het Russische schooljaar op 1 september het Flower Festival plaats. In aangepaste vorm vanwege de ook in Rusland geldende aanpassingen van deze tijd, toonde het Flower Festival wederom het beste van wat sierteelt en vakmensen uit de bloemisterij te bieden hebben. Pina Colada, de opvallende Chrysanthemum van Dümmen Orange, was het hoofdproduct van het Flower Festival. Pina Colada, prominent zichtbaar op de ''Nederlandse wagen'' in de parade door de stad, trok de aandacht van zowel het publiek als de vakjury. Vooraanstaande Russische bloemisten en hun teams hebben Pina Colada op vakkundige wijze gebruikt, ook in de aankleding van een aantal andere wagens en in workshops.

Russisch kampioen bloemschikken

Roman Zarubin, voormalig Russisch kampioen bloemschikken zegt daarover: “We hebben met een team van bloemisten uit heel Rusland met een product van uitstekende kwaliteit mooie resultaten behaald!”.
Sobolj werkte ook in eerdere edities samen met de organisatoren van het populaire Flower Festival. Dit jaar werd niet alleen de levering van 4100 stelen Pina Colada georganiseerd, maar werden ook beelden voor vertoning op grote schermen in de stad tijdens een galaconcert en tijdens workshops aangeleverd. Natasja Mironova, directeur van Sobolj: “Met beelden uit onder meer de kassen van Dümmen Orange heeft Sobolj via platform Flower Experience de geïnteresseerde en enthousiaste liefhebbers in St.Petersburg niet alleen de bloemen ter plaatse, maar ook wat van de achtergrond van de herkomst van Pina Colada kunnen laten zien”.
De organisatoren van het Flower Festival, leden van het Comité voor ontwikkeling van toerisme in St.Petersburg, kijken tevreden terug op een geslaagd evenement. Het meerdaagse evenement kreeg volop aandacht in de lokale, regionale én landelijke media in Rusland. De beelden van de luisterrijke parade met artiesten, feestelijke muziek én uiteraard de Nederlandse bloemen waren in heel Rusland te zien.

Sobolj is een PR en communicatiebedrijf dat is gespecialiseerd in betrekkingen met Rusland. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden