Afbeelding
Foto: hilverda de boer

Hilverda De Boer Groep neemt activiteiten Van Dijk Bloemen over

Algemeen

De Aalsmeerse bedrijven Hilverda De Boer Groep en Van Dijk Bloemen hebben overeenstemming bereikt om de activiteiten van Van Dijk Bloemen onder te brengen bij de Hilverda De Boer Groep.

Van Dijk Bloemen exporteert snijbloemen en potplanten naar groothandels, high end bloemisten en wedding & event planners. De activiteiten van Van Dijk Bloemen passen goed bij de Hilverda De Boer Groep, die grotendeels dezelfde klanttypes en exportlanden heeft. Gezamenlijk zullen meer dan 60 landen bediend worden.
Door de krachten te bundelen worden de activiteiten van Van Dijk Bloemen verzekerd van continuïteit en voor de gehele groep worden de kostenefficiency en inkoopkracht verhoogd.

Hilverda De Boer is al sinds 1909 actief in de sierteeltsector. De Hilverda De Boer Groep telt momenteel 350 medewerkers in binnen- en buitenland. Met Hilverda De Boer en Anton Spaargaren als Aalsmeerse vestigingen, acht vestigingen in Scandinavië en een landdekkende verkooporganisatie in de Verenigde Staten kent de groep een totale omzet van bijna 200 miljoen Euro.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant