Logo bloemenkrant.nl
Foto: decorum

Decorum trotse partner Russian Florist Cup

Van 8 tot 10 september wordt in Moskou de “Russian Florist Cup” georganiseerd, waarbij twintig Russische topbloemisten de strijd met elkaar aangaan om de prijs in de wacht te slepen.

Voor de vierde keer is Decorum trotse sponsor van planten voor het evenement. Samen met Dekker Chrysanten is de Nederlandse sierteelt sector goed vertegenwoordigd.

Rusland is al vele jaren en met succes een focusland van Decorum. Met een geschat marktaandeel van 6 tot 8% van het Nederlands product welke geëxporteerd wordt naar Rusland, mag gezegd worden dat het Decorum merk gevestigd is bij vakhandel en bloemist. In 2019 organiseerde en sponsorde Decorum meer dan 30 bloemisten shows, samen met diverse ketenpartners. ‘Als ik tijdens een bloemistenshow aan de zaal vraag wie Decorum kent, gaan steevast alle handen omhoog. Dat is het resultaat van jarenlang bouwen aan de relatie met onze partners. Daar doe je het voor. En dan zie je de kracht van het collectief. Ik durf te zeggen dat alle topbloemisten in Rusland Decorum kennen en kopen’ aldus Henk de Jong, Rusland specialist bij Decorum.


Fotobijschrift: Stefan van Berlo en Henk de Jong tijdens de bloemistenshow in Moskou bij 7flowers, november 2019.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden