Afbeelding
Foto: WHC

Hogere productie en betere gewaskwaliteit door duurzaam telen

Algemeen

World Horti Center en Plant Empowerment nemen internationale telers mee in de wereld van duurzaam telen tijdens het Tech Talks webinar op donderdag 27 augustus..

De specialisten van Plant Empowerment delen – live vanuit World Horti Center - de roadmap naar duurzame teelt. Ook zal een teler die de principes heeft geïmplementeerd zijn ervaringen delen met de online deelnemers tijdens een tafelgesprek. Aan het einde van het webinar zal een speciale aankondiging worden gedaan.

Tech Talks evenementenserie door World Horti Center

World Horti Center organiseert gedurende het hele jaar meerdere “Tech Talks”. Het doel van deze evenementen is om kennis te delen met internationale telers over duurzame en innovatieve teeltmethodes en de toepassing van technieken daarbij. Tijdens deze editie behandelt het Nederlandse kennis- en innovatiecentrum voor de internationale tuinbouw het onmisbare thema van Plant Empowerment.

Plant Empowerment

Plant Empowerment is een unieke teeltmethode die leidt tot meer opbrengst en een betere gewaskwaliteit met minder middelen zoals water, energie en voedingsstoffen. De theorie van deze duurzame teeltmethode staat beschreven in het boek “Plant Empowerment: de basisprincipes” dat door kwekers wereldwijd goed ontvangen wordt. Momenteel wordt Plant Empowerment ondersteund door zes toonaangevende tuinbouwbedrijven: Saint-Gobain Cultilene, Hooogendoorn Growth Management, Ludvig Svensson, LetsGrow.com, Hortilux Schréder and Koppert Biological Systems.


Aanmelden voor dit webinar is gratis en kan via deze link: https://www.worldhorticenter.nl/en/event/tech-talks-webinar-plant-empowerment.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant