Afbeelding
Foto: keukenhof

Keukenhof geeft kleur aan Lisse

Algemeen

In het voorjaar staat Lisse bekend om de prachtige bloembollenvelden én Keukenhof. Maar ook in de zomer doet Lisse haar naam als ‘bloemendorp’ eer aan.

In het centrum van Lisse vallen momenteel meteen de kleurige bloemenmanden en bloembakken op. Sinds dit jaar worden deze gesponsord door Keukenhof. Al langer verzorgt Keukenhof de beplanting van de drie rotondes aan de Westelijke Randweg. Nu staan deze prachtig in bloei met gemengde dahlia’s. Keukenhof toont met deze acties haar betrokkenheid bij Lisse, haar inwoners en ondernemers. De beplantingen passen bij de afspraken die gemeente Lisse en Keukenhof maakten in het samenwerkingsconvenant. Daarin staan ook afspraken over grote thema’s als duurzaamheid, toerisme en sociaal maatschappelijke thema’s.  “Ik ben blij dat Keukenhof zo kan bijdragen aan een kleurrijk Lisse”, geeft Bart Siemerink, directeur van Keukenhof aan. “We zijn trots op Lisse en de Bollenstreek en dat laten we graag zien. We willen dat iedereen diezelfde trots voor ons bloemendorp en de Bollenstreek voelt.” 

Bloemenliefhebbers kunnen de komende maanden hun hart ophalen in Lisse. In de streek staan diverse dahliavelden in bloei en bij Kasteel Keukenhof kan men genieten van de prachtige dahliatuin.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant