Afbeelding
Foto: fabelicious

Fabelicious Droogbloemen Bouquets & arrangementen

Algemeen

Droogbloemen en bouquets zijn helemaal de trend van nu en daar speelt Fabelicious 100% op in. De Fabelicious designers zijn de afgelopen weken druk bezig geweest vakmanschap toe te passen op een commerciële, consument gerichte wijze, zodat voor de hele keten droogbloemenboeketten en arrangementen geleverd kunnen worden tegen zeer scherpe prijzen.

Vakmanschap

Het behoud van een hoge vakbekwaamheidsstandaard betekent dat elk boeket individueel met de hand wordt gemaakt door een team van vakmensen. Maar het merk heeft ook de beschikking over 3 productiebanden om hoge volumes te kunnen draaien en toch garant te staan voor kwaliteit en de bekende Fabelicious look & feel. De grootste opdrachten kunnen zo worden voorzien van een persoonlijke touch en zo combineert Fabelicious industriële efficiëntie met ambachtelijke technieken.
De diensten die het merk biedt bestaan uit het vervaardigen van retail ready productgamma’s van mono bossen en super trendy seizoen boeketten die passen bij elk prijspunt, ook voor het luxe segment. Het merk werkt samen met diverse Retail ketens om de winkelpresentatie verder te verbeteren zodat Fabelicious op elke winkelvloer weer op zijn eigen manier staat.

Meer dan rozen

Koeleman: "We testen nieuwe concepten samen met de retailer om zo een goed zicht te krijgen op de praktische haalbaarheid. Door inzicht te hebben in consumentengedrag en altijd samen te werken met onze klanten weten we wat er speelt en acteren hier feilloos op door vernieuwde concepten neer te zetten. Wij vertalen nieuwe marktontwikkelingen direct richting onze klant en onze kwekers in Afrika voor nieuwe producten.
Rozen zijn het merendeel van ons productenpakket, maar inmiddels bestaat ons assortiment uit meer dan rozen. We hebben complete lijn met diverse droogboeketten in deze boeketen bieden wij het hele scala van bloemen aan die wereldwijd verkrijgbaar zijn, maar ook arrangementen in glas die allemaal Eco friendly en Zero Waste maar bovenal extreem Trendy."

Voor meer info www.fabelicious.com

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant