Logo bloemenkrant.nl
Foto: de hofmakerij

Eerste sierteelt stagemarkt voor bedrijven en studenten

Speciaal voor sierteeltbedrijven organiseren Greenport Aalsmeer, Wellantcollege Aalsmeer en stageplatform De Hofmakerij de allereerste sierteelt stagemarkt voor bedrijven en studenten, op donderdag 22 oktober 2020 in FloriWorld Aaslmeer.

Voor bedrijven is deze stagemarkt een unieke gelegenheid om zich te presenteren aan een nieuwe generatie studenten die een opleiding volgen in de teelt, marketing, communicatie, bedrijfskunde, IT, logistiek, techniek, economie, HR, laboratoriumonderzoek en nog veel meer.
Studenten maken via de stagemarkt kennis met de veelzijdige wereld van de tuinbouw, waar vernieuwing en ondernemerschap centraal staan. Een wereld die leeft en overal aanwezig is. Met leuke banen, goede doorgroeimogelijkheden en een scala aan beroepen op het gebied van teelt, internationale handel, voeding, voedselveiligheid, techniek, innovatie, duurzame energie, gezondheid, innovatie et cetera.

Tijdens de stagemarkt zijn er s ’ochtends en s ’middags speeddate-sessies, inspirerende sprekers, bedrijfspresentaties en nog veel meer. Diverse opleidingsrichtingen zijn vertegenwoordigd, zoals ICT, Techniek en Logistiek.

Meer informatie en inschrijven: https://www.dehofmakerij.nl/stagemarktO

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden