Kees van de Lagemaat general manager Decowraps Europe
Logo bloemenkrant.nl
Foto: dedowraps

Kees van de Lagemaat general manager Decowraps Europe

Na een lange carrière in de bloemenbranche nam Robert Katan per 31 juli afscheid als General Manager van Decowraps Europe. Katan startte in 2007 de Europese vestiging van het Amerikaanse bloemenverpakkingsbedrijf wat sindsdien gestaag is gegroeid.

Kees van de Lagemaat vervangt Robert Katan. Van de Lagemaat werkt sinds 2015 bij Decowraps en bekleedde verschillende functies, waaronder de meest recente directeur Global Operations.

"Ik kan niet vertrekken zonder te zeggen hoe trots ik ben op al onze gemotiveerde collega's, die me met passie en toewijding hebben omringd en die hebben bijgedragen aan het succes van onze organisatie", aldus Katan. “Vanaf nu laat ik de verdere ontwikkeling van ons prachtige bedrijf over aan de jongere generatie, om het naar een hoger niveau te tillen”.

Van de Lagemaat benadrukt dat innovatie, duurzaamheid en service de sleutel blijven voor Decowraps in de toekomst: “Ik kijk er naar uit om Decowraps Europe en onze teams in Nederland en de landen om ons heen naar dit nieuwe hoofdstuk te leiden. We blijven ernaar streven om onze klanten te blijven verrassen met innovatieve concepten en service die boven verwachting zijn. We kunnen gebruikmaken van onze wereldwijde aanwezigheid en ons netwerk om producten te ontwikkelen die milieuvriendelijk zijn en die zorgen voor efficiëntie bij verpakkingsprocessen - dat zit in ons DNA.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden