Inmiddels ruim 160 klanten Eelde over op concernsysteem KOA
Logo bloemenkrant.nl
Foto: RFH

Inmiddels ruim 160 klanten Eelde over op concernsysteem KOA

Per eind augustus introduceert RFH beeldveilen voor alle kopers. Ter voorbereiding daarop zijn in korte tijd al meer dan 160 kopers in Eelde overgestapt op het concernsysteem voor Kopen op Afstand.

Daarmee is direct meer dan 80% van het actuele klantenbestand in Eelde klaar om eind deze zomer gebruik te maken van de nieuwe veilmethode op de locatie.
Thomas Bugel, locatiemanager Eelde: "Met beeldveilen binnenkort op onze locatie in Eelde is het concernsysteem voor KOA de nieuwe standaard. Een nieuw systeem is altijd even wennen. Ik wil onze klanten complimenteren met de manier waarop zij hierop inspelen. Uiteindelijk plukken we daar allemaal de vruchten van. Dit was niet mogelijk geweest zonder onze commerciële teams die afgelopen weken keihard hebben gewerkt om dit te mogelijk te maken."

Foto's van karren levensgroot in afmijnzaal te zien

Afgelopen maanden is er veel energie gestoken om de beleving van het fysieke veilen te behouden: "Dankzij de gezamenlijke inzet met onze klanten hebben we de fotostraat kunnen ontwikkelen die binnenkort in gebruik wordt genomen. Zo houden we de beleving van het fysieke veilen overeind. Ik verwacht dat de tribunes daardoor ook in de toekomst vol zullen blijven", aldus Bugel.

De introductie van beeldveilen betekent dat er geen producten meer fysiek in de afmijnzaal worden getoond. Producten zijn nog wel fysiek in het gebouw en voor het veilen door kopers te schouwen.

Royal FloraHolland heeft de intentie om van Eelde een toekomstvast veil- en logistiek centrum voor Noord-Nederland en het Noordwesten van Duitsland te maken. Dit door toepassing van de modernste veil- en verkooptechnieken en een nieuwe manier van logistieke afhandeling.

Zie voor het hele artikel de site van RFH.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden