Bezoekersregistratie GrootGroenPlus eind juli geactiveerd
Logo bloemenkrant.nl
Foto: GG+

Bezoekersregistratie GrootGroenPlus eind juli geactiveerd

Vakbeurs GrootGroenPlus zal de bezoekersregistratie voor de 30e editie - die van 30 september tot en met 2 oktober gehouden wordt in Zundert (NL) - eind juli activeren.

Vanwege de Corona-maatregelen is het alleen mogelijk om de vakbeurs te bezoeken als vooraf een online reservering is gemaakt. Om de aantallen bezoekers op de juiste manier te verdelen, wordt er gewerkt met twee tijdsblokken per dag.
Bezoekers worden opgeroepen om zoveel mogelijk alleen en - indien gebruik wordt gemaakt van het OV - buiten de spits te reizen.
Na registratie ontvangen bezoekers een bevestiging met daarin belangrijke informatie rondom de protocollen en richtlijnen die dit jaar van toepassing zijn. Eén van die richtlijnen is het maximaliseren van het aantal bezoekers per m2 en daarmee per tijdvak; vandaar dat is gekozen voor aanscherping van de reeds bestaande online voorregistratie. Hiermee kent elke reservering een begin- en een eindtijd. Groepsbezoekers (meer dan 5 personen) en onderwijsinstanties verzoeken wij vriendelijk om zich aan te melden via info@grootgroenplus.nl. Hiervoor gelden namelijk speciale regels.

Bezoekers zonder registratie kunnen helaas niet worden toegelaten. Meer info zie GG+.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden