Speciale bus brengt bezoekers direct naar Floriworld
Logo bloemenkrant.nl
Foto: floriwolrd

Speciale bus brengt bezoekers direct naar Floriworld

Sinds 1 juli 2020 heeft FloriWorld haar deuren geopend op het terrein van de Aalsmeerse bloemenveiling. FloriWorld is de nieuwste thema-attractie van Nederland. Jong en oud kunnen hier het hele jaar terecht om te genieten van de mooiste (virtuele en echte) bloemen en planten.

FlorWolrd Bus

De attractie biedt talloze interactieve ruimtes, fotowaardige plekken, een 4D-voorstelling, een echte bloemenveiling en natuurlijk vele bloemen en planten. Nieuw is de FloriWorld Bus, waarmee je binnen een half uur vanaf Amsterdam, Schiphol of Hoofddorp naar FloriWorld wordt gebracht.

FloriWorld is een 3000 m2 grote toeristische attractie, waarin duizenden bloemen en planten te zien zijn. Of beter gezegd: waar bezoekers bloemen echt kunnen beleven. Bezoekers lopen door 14 verschillende shows, films en ruimtes waar zij steeds iets anders kunnen beleven. Dat varieert van een 4D-film in een trouwzaal tot een bloemenveilingspel. Verder zijn er exposities te bewonderen, kunnen kinderen knutselen met bloemen, is er een Amsterdamse gracht nagebouwd, kun je alles ontdekken over de bloemenindustrie en is er een kleurrijke selfieruimte.

365 dagen per jaar bloemen

Uniek aan FloriWorld is dat bezoekers er 365 dagen per jaar van de bloeiende bloemen en planten kunnen genieten. In FloroWorld is elke ruimte uitgerust met echte en virtuele bloemen. Boeketten met bloemen gaan via een lopende band het hele pand door. Verder zien bezoekers hun favoriete bloemensoort in meerdere ruimtes op de muur geprojecteerd. Ook kunnen zij foto’s tussen de bloemen laten maken, die ze later per e-mail zelf ontvangen.

Bezoekers kunnen nu een combiticket kopen voor de heen- en terugrit met de bus en voor de toegang tot FloriWorld. Ook krijgen ze er een kop koffie of thee en appeltaart bij. Tickets voor volwassenen kosten € 27,95. Tickets voor kinderen zijn te koop voor € 20,00. Alle tickets zijn te reserveren via de site.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden