R2 Flowers gaat circa 12 hectare pioenrozen groen veilen
Logo bloemenkrant.nl
Foto: R2flowers

R2 Flowers gaat circa 12 hectare pioenrozen groen veilen

R2 Flowers gaat in samenwerking met Henk Hogervorst en Sjaak Verkade, een ervaren team van veilingmeesters, 2 groene veilingen organiseren.

R2 Flowers is daarvoor door 2 relaties benaderd die hun bedrijfsvoering rondom de pioenrozen-teelt willen veranderen. Deze opdrachtgevers geven aan dat zij hun gehele opbrengst van liefst 4 percelen pioenrozen groen willen veilen

In de pioenrozenteelt gebeurt het regelmatig dat percelen in zijn geheel worden doorverkocht. De koper hoeft dan niet 2-3 jaar te wachten totdat de plant volwassen is. Hierdoor kunnen de planten gebruikt worden om direct te delen of eventueel te laten staan voor de snijteelt.

Veiling 1: opdrachtgever A.J.W. Jong Bloembollen B.V.
Op 3 locaties van circa 6 hectare pioenrozen groen veilen. Het betreft nette 2 jarige pioenrozen in een mooi assortiment dat gewild is bij pioenrozenkwekers. Het materiaal is van hoge kwaliteit.
Deze veiling zal plaats vinden op 1 Augustus 2020 om 10:00 In Slootdorp te beginnen aan de Amstelmeerweg.

Veiling 2: opdrachtgever Meroley
Op 1 locatie van circa 5.5 hectare groen veilen in Velden (Noord Limburg). Dit perceel ligt op zo’n 5 minuten rijden van Veiling Rhein-Maas in Herongen Duitsland. Het assortiment bevat goede snij-soorten, de ene helft van het perceel is 2 jarig en de andere helft is 3 jarig. Het voordeel van dit perceel is dat het eventueel mag blijven staan voor de snijteelt. Het huurcontract is over te nemen van de opdrachtgever. De koper kan dan zelf in het volgende voorjaar de geschatte 1.2 miljoen bloemen snijden in een gunstig “vroeg” klimaat.
Deze veiling zal plaats vinden op 8 Augustus 2020 om 10:00 te Velden

Meer info: www.r2pioenrozen.nl

Voor meerdere informatie of eventuele aankoopopdrachten kunt u contact opnemen met onderstaande R2 bemiddelaars: Richard Jong: 06-13144202 / r.jong@r2flowers.nlPeter Nelissen: 06-22323083 / peter@r2flowers.nlRob Tamis: 06-28114635 / rob@r2flowers.nl


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden