Logo bloemenkrant.nl
Foto: Lionplant en Van Schie

Marco Persoon versterkt team Chrysanne

Chrysanne kwekers Lionplant en Van Schie zijn zeer verheugd een teeltspecialist te hebben gevonden in Marco Persoon. Marco stond in 2014 aan de wieg van de introductie van de tros variëteit Grandezza en is mede verantwoordelijk voor de naam die Chrysanne potchrysanten inmiddels heeft gevestigd in de markt.

Chrysanne® staat voor een kwalitatief hoogstaand assortiment potchrysanten dat onder het Decorum Plants merk wordt verhandeld. Het assortiment van Chrysanne producten wordt gestaag uitgebreid met nieuwe variëteiten en potmaten. Er zijn zowel gevuldbloemige, enkelbloemige als pluisvarianten in pot beschikbaar. Om continue kwaliteit te kunnen waarborgen is 100% focus op de teelt een must. Om hierin een stap verder te professionaliseren hebben Lionplant en Van Schie gekozen een teeltspecialist aan te trekken die bij beide bedrijven verantwoordelijk wordt voor de teelt van het Chrysanne assortiment.

Marco Persoon zal vanaf 1 augustus bij Chrysanne in dienst treden en afwisselend op de bedrijven aanwezig zijn. Marco neemt afscheid van zijn baan als teeltadviseur bij Schoneveld Breeding en keert terug naar zijn roots in de chrysanten. ’Er is geen uitdaging te groot om met beide handen aan te pakken. Ik kijk er naar uit om samen met dit prachtige team weer vele mooie potchrysanten te gaan maken’, aldus Marco Persoon.


Fotobijschrift: Van links naar rechts Hans van Leeuwen van Lionplant, Marco Persoon, Martin van Schie en Marcel van der Voort namens van Schie

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden