Afbeelding
Foto: fabelicious

Fabelicious doet veiling Plantion aan

Algemeen

Fabelicious, de everlasting beauties van eco-vriendelijke, duurzame en versgedroogde tros- en singlerozen, deed ook veiling Plantion aan.

Trend

Pascal Koeleman: "Gedroogde bloemen zijn de nieuwste trend waarin Fabelicious Everlasting Beauties het voortouw neemt. Het merk staat voor veel meer dan alleen gedroogde rozen en biedt daarnaast diverse concepten waarin Fabelicious zich onderscheidt in unieke combinaties met lifestyle producten. De pure schoonheid van deze koningin van bloemen is fantastisch. Ons ontwerpteam geeft de gedroogde rozen creatieve verschijningen met of zonder sierplanten in verschillende prijsklassen. En of het nu om liefde, een geschenk of versiering van interieurs gaat, Fabelicious Everlasting Beauties zal nooit teleurstellen."

Eerlijk, duurzaam en geen verspilling

De Fabelicious Everlasting Beauties collectie staat voor een zorgvuldig samengestelde mix uit een breed assortiment Afrikaanse enkele- en trosrozen. Het productieproces is duurzaam en gebaseerd op gecertificeerde teelt. De arbeidsomstandigheden zijn goed en er wordt een eerlijk loon betaald. Dit helpt de mensen in Afrika een paar stappen vooruit. Ook voorkomt het de verspilling van de bloemen. Met sterke productiecapaciteiten in Afrika en uitstekende droog- en logistieke faciliteiten in Nederland is het mogelijk om de rozen in bundels of desgewenst in bulk te leveren. Kortom: 'With love from Africa to Amsterdam'.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant