Afbeelding
Foto: 2dezign

Fabelicious komt naar je toe deze zomer!

Algemeen

De aankomende 10 weken rijdt de Mobile Flower Boutique van Fabelicious langs de diverse veilingen.

Op het programma staan veiling Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg, en ook veiling Herongen en Ede. Doel is om iedereen in sierteeltsector kennis te laten maken met het assortiment gedroogde rozen van Fabelicious. Een prachtige collectie die na veel testen is samengesteld met trosrozen van kwekers Afriflora, Braam, Voorn met als veredelaar en supporter van Fabelicious, Interplant Roses.

Deze zeer exclusieve roadshow zit vol met rozen. Van vers tot droog, van bundel tot bouquet, inclusief de vele toepassingen die mogelijk zijn met het product. Daarnaast is er promotiemateriaal mee on tour, waaronder het nieuwe FAB-magazine en de FAB display.

In een tijd waarin handelaren op zoek zijn naar nieuwe kansen en mogelijkheden komt Fabelicious dus naar de klant toe. Met een breed assortiment producten in diverse prijssegmenten. Fabelicious is door sommigen handelaren al onthaald als het ‘’ANTI Corona boeketje’ & ‘NO WASTE solution’. 

Tijdens de roadshow zijn rozendeskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden en aan wie wensen kenbaar kunnen worden gemaakt.

The Mobile Flower Boutique start haar tour 3 juni in Aalsmeer. Meer info op fabelicious.com.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant