Fred Slot vertrekt bij Green Partners | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: DFG

Fred Slot vertrekt bij Green Partners

In goed onderling overleg heeft Fred Slot, Chief Operating Officer (COO) bij Green Partners, besloten om per 15 mei 2020 zijn operationele verantwoordelijkheden binnen Bloom/Green Partners/ Greenex neer te leggen.

Op dat moment treedt hij tevens terug als statutair directeur van Green Partners B.V..Fred Slot, 30 jaar geleden mede-oprichter van Green Partners, heeft zich in de achterliggende periode ingezet voor de intensievere samenwerking tussen Green Partners en Bloom, beide onderdeel van Dutch Flower Group. 

Nu een en ander zijn beslag heeft gekregen en de organisatie klaar is voor de toekomst, is het voor hem een goed moment om zijn bakens te verzetten. Achter de schermen blijft Slot nog tot eind dit jaar betrokken bij Green Partners. Dit om een goede overdracht van zijn verantwoordelijkheden en kennis mogelijk te maken.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>