Samenwerking Florensis en Desch voor het goede doel | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: florensis / desch

Samenwerking Florensis en Desch voor het goede doel

Afgelopen zaterdag, de dag voor Moederdag, zou de Fancy Fair bij Florensis plaatsvinden.Deze plantjesmarkt wordt jaarlijks door ons georganiseerd voor het goede doel en wordt altijd zeer goed bezocht. Helaas moesten we dit geweldige evenement annuleren vanwege hetcorona virus.

Twee maanden ervoor hadden we echter al 2.000 gesponsorde Grow&Go potten gevuld met onze jonge planten, die nu in volle bloei in de kas stonden om verkocht te worden en mensen blij te maken. 

Regina Dinkla van Florensis vertelt trots: “Als alternatief hebben we via het netwerk van onze medewerkers en de Facebook volgers van ons Florensis Roparunteam alsnog een verkoopactie georganiseerd. Met groot succes zijn alle baskets binnen een paar dagen verkocht en hebben we €12.000 opgehaald voor de Stichting Roparun en onze goede doelenprojecten in Kenia en Ethiopië!”

Desch

Desch, sponsor van de hangpotten, heeft een mooie video van de actie gemaak. Desch is al drie jaar op rij sponsor van 2.000 Grow&Go potten voor de Florensis Fancy Fair.
Kees Waqué (Desch): "Wij zijn blij om op deze manier onze jaarlijkse bijdrage te leveren aan de Stichting Roparun en de bijzondere projecten die Florensis in Afrika doet voor de bevolking rondom hun productielocaties daar.”

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>