Talitha Timmerman nieuwe Commercial Manager Royal Brinkman | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: royal brinkman

Talitha Timmerman nieuwe Commercial Manager Royal Brinkman

Met ingang van 1 april 2020 is Talitha Timmerman de nieuwe Commercial Manager bij Royal Brinkman. Vanuit deze rol is zij verantwoordelijk voor de aansturing van de verkoopteams in Nederland en België. 

Royal Brinkman haalt met Talitha Timmerman een ervaren Commercial Manager in huis. Zij heeft brede, commerciële ervaring in de afzet van bloemen en planten en ook veel kennis van digitale dienstverlening. In een periode waarin klanten steeds veelvuldiger gebruik wensen te maken van alle digitale middelen vormt zij met haar knowhow een waardevolle toevoeging aan de organisatie. Verder heeft Talitha zich in haar carrière beziggehouden met business development in de tuinbouwsector. Met deze achtergrond is zij uitermate geschikt om de vertaalslag te maken van klanten naar Royal Brinkman.

Met de benoeming van Talitha Timmerman als Commercial Manager is het Commercieel Management Team van Royal Brinkman compleet.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>