FleuraMetz en Topbloemen.nl werken samen bij Suspended Bouquets | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: fleurametz

FleuraMetz en Topbloemen.nl werken samen bij Suspended Bouquets

Twee maanden lang kan elke Nederlander die de zorg een warm hart toedraagt, profiteren van een leuke samenwerking. Via Suspended Bouquets hebben Topbloemen.nl, FleuraMetz en V&VN de handen ineen kunnen slaan. Symbolisch doneert V&VN-voorzitter Gerton Heyne op de Dag van de Verpleging een boeket aan verpleeghuisverzorgende Marita de Kleijne.

Dag van de Verpleging

Vanaf de Dag van de Verpleging, dinsdag 12 mei, tot aan 30 juni 2020 kan iedereen een (deel van een) voucher doneren ter waarde van € 20. De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) zorgt dat deze bij haar leden terecht komt. Extra bijzonder omdat 12 mei 2020 tevens de 200e verjaardag is van Florence Nightingale, het symbool voor de verpleging.
In een periode waarin veel zekerheden zijn weggevallen moet het mogelijk zijn om verpleegkundigen en verzorgenden een hart onder de riem te steken. Om kwekers en bloemisten hun producten weer te laten verkopen in plaats van weg te geven of weg te gooien.

Boeket doneren

Suspended Bouquets maakt het mogelijk om een boeket te doneren; een boeket bestaande uit bloemen met passie gekweekt en met liefde gebonden.

FleuraMetz zocht samenwerking met Topbloemen.nl. Voor zijn bloemisten zal FleuraMetz de komende maanden interessante acties koppelen aan Suspended Bouquets, zoals speciale boxen om handzame boeketten samen te stellen.
Bloemisten die aangesloten zijn bij Topbloemen.nl zullen de weken en maanden na 12 mei prachtige boeketten kunnen binden voor elke verpleegkundige die op zijn of haar eigen gekozen moment de voucher wil inwisselen.

Donaties tot 30-06-2020 worden door Topbloemen.nl met € 5 verhoogd, ook ontvangt de donateur € 5 korting. De ontvanger heeft een jaar lang de tijd om de voucher in te wisselen. Daarmee is de voucher ook een geschenk voor diegenen die zichzelf nu, door de hoge werkdruk, geen tijd willen of kunnen gunnen om te genieten van een welverdiend boeket.

Meer informatie over Suspended Bouquets: www.suspendedbouquets.com 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>