Droogbloemen zijn weer helemaal hip met Fabelicious | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: wim zandbergen

Droogbloemen zijn weer helemaal hip met Fabelicious

Droogbloemen zijn weer helemaal van nu, en Fabelicious Everlasting Beauties stapt daar dan ook groot in. Pluimen, grassen, gedroogde palmbladen zijn niet aan te slepen bij elke groothandel en bloemist, zegt Pascal Koeleman, oprichter van Fabelicious™?. "Er is niet om heen te komen dat deze trend in gedroogde producten duidelijk commercieel is en er voor langere tijd zal zijn."

Belangrijke kenmerken van deze trend zijn ook de elementen en eigenschappen van Fabelicious™?, zegt Pascal. "Zero waste, eco look, gecertificeerde teelt, verantwoord produceren en goed zijn voor de mensen die werkelijk het product maken in Afrika. De consument van nu vindt dit belangrijk. Het is niet alleen een verantwoorde verpakking ontwikkelen, het gaat veel verder en begint bij de basis. Dit is ons verhaal, 'With love from Africa to Amsterdam'.

Roos

Met de Queen van de bloemen ‘De Roos’, heeft Fabelicious™? een collectie tros- en single rozen in de markt gezet, jaarrond leverbaar en voorraad houdend. Koeleman: "Fabelicious™? is meer dan alleen rozen, want biedt daarnaast een scala aan concepten die in de nabije toekomst worden aangeboden. Bij Fabelicious™? ligt de focus op lifestyle, de schoonheid van het product en het verhaal erachter. En of het nu gaat om de liefde, een cadeau, iets voor in huis, Fabelicious™? met zijn uitzonderlijke kwaliteiten zal nooit teleurstellen."

Het designteam, waaronder toparrangeurs die internationaal actief zijn geven, Fabelicious™? de creatieve uitstaling die het nodig heeft. Van boeketten, guirlandes, hoofdtooi of welke creatieve uitspatting dan ook, met Fabelicious™? droogrozen kan je alle kanten op.

Koeleman: "In een later stadium doen we uitgebreid verslag van deze inspiratie met ons product. Men zal verrast zijn over de geweldige creaties die voorbij gaan komen. Over de afgelopen weken heeft de coronacrisis geleid tot het dumpen van enorme aantallen bloemen. Dit product biedt nieuwe kansen voor de sector. De afgelopen tijd hebben we enorm met onze kweker samengewerkt om te bufferen, zodat er minder bloemen weggegooid hoefde te worden. Nu hebben we miljoenen stelen, ik denk wel 6 miljoen, op voorraad. De bloemen kunnen vanuit Amsterdam wereldwijd geleverd worden en handelaren kunnen via FreshPortal hun webshop aan die van ons linken, zodat ze onze actuele voorraad kunnen zien en aan kunnen bieden."

Meer info zie website en online magazine: www.fabelicious.com


Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>