Voet aan de grond voor AlfaPro Next | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: alfapro

Voet aan de grond voor AlfaPro Next

AlfaPro Next, de opvolger van het beproefde AlfaPro (software voor verssectoren) krijgt voet aan de grond. Enkele maanden geleden kwam de basis van het systeem beschikbaar. Bloemengroothandel en cash & carry De Carpentier in Beverwijk stapte met succes over. Inmiddels nemen ook enkele vergelijkbare bedrijven in Duitsland het systeem in gebruik.

De gebruikers zijn enthousiast. AlfaPro Next blijkt eenvoudig en levert tijdwinst op. Onder meer dankzij scannen met behulp van de PDA. Dat leidt tot een efficiënt voorraadbeheer doordat van elk product zaken als inkoopdatum, leverancier, inkoopwaarde e.d. steeds zichtbaar zijn. Maar ook de vernieuwde kassafunctie wordt als ‘heel praktisch’ ervaren. Het systeem toont bij elke klant een actueel overzicht van orders en openstaande posten. Betalingen (contant of pin) worden rechtstreeks geregistreerd. De administratie is daardoor altijd up-to-date.

Rust en inzicht
Bedrijven die inkopen op de veilingtribune, gebruiken voor het verdelen nieuwe en handzame touchscreen laptops. Dat zorgt voor een sterke vereenvoudiging van het logistieke traject. Alles te zien en doen op één scherm biedt rust en inzicht. Er is controle over de inkopen; verdeling én bestellingen worden direct gekoppeld aan ingekochte partijen. Verdeling en verkoop van voorraadpartijen kan op elke plek waar internet beschikbaar is.

Stap voor stap breidt AlfaPro Next de beschikbare functionaliteit uit. Meest recente aanvulling: de vernieuwde webshop. Klantvriendelijker, van alle hedendaagse gemakken voorzien én geschikt voor mobiel, tablet, laptop, desktop etc. En mét virtuele marktplaats waarin ook producten van andere leveranciers aangeboden kunnen worden.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>