Voorbereidingen voor IPM ESSEN 2021 in volle gang | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Rainer Schimm/MESSE ESSEN

Voorbereidingen voor IPM ESSEN 2021 in volle gang

De groene industrie kijkt uit naar 's werelds grootste vakbeurs voor tuinbouw. Van 26 tot 29 januari 2021 opent Messe Essen de belangrijkste ontmoetingsplaats van de wereldwijde groene industrie: IPM ESSEN.

IPM ESSEN markeert traditioneel de begin van een nieuw businessjaar voor exposanten en bezoekers. "We zijn blij met een zeer goede boekingsstatus. Talrijke exposanten plannen hun deelname al met passie. IPM ESSEN onderstreept daarmee haar status als het belangrijkste industrieplatform en inspiratiebron voor de tuinbouw", zegt projectleider Andrea Hölker.

Afgelopen jaar namen meer dan 1.500 exposanten uit 46 landen deel aan 's werelds toonaangevende vakbeurs en presenteerden innovatieve producten en diensten op het gebied van planten, technologie, bloemisterij en apparatuur. Het werd duidelijk dat klimaatverandering en duurzaamheid behoren tot de bepalende thema's in de tuinbouw. Of het nu gaat om milieuvriendelijke verpakkingen, klimaattolerante nieuwe rassen, insectenvriendelijke planten ter bevordering van de biodiversiteit, luchtzuiverende groene planten, plantboxen met geïntegreerde waterberging of turfvervangers - de internationale tuinbouw toonde op indrukwekkende wijze haar innovatiekracht.

Geïnteresseerde exposanten kunnen de inschrijvingsdocumenten en verdere informatie vinden op www.ipm-essen.de.


Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>