De gerbera laat moeders extra stralen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: BK

De gerbera laat moeders extra stralen

Het is bijna Moederdag, het moment om moeders te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Zeker dit jaar kan elke moeder wel wat extra blijdschap gebruiken.

Maar hoe doe je dat nu we het waarderingmomenteel niet fysiek kunnen uiten? Gerberacollectief Coloured by Gerbera komt met een online oplossing.

Middels een online campagne inspireert Coloured by Gerbera de komende week 480.000 bloemisten en bloemenliefhebbers in Nederland en Duitsland met de vrolijkste Moederdag bloemen. Via sociale media en een speciale Moederdag site delen ze talloze inspiratiebeelden en hun favoriete Moederdag-gerbera’s. Ook wordt iedereen opgeroepen zijn of haar gerbera-moment met moeder te delen via dehashtag #feelinggerbera.

Net als moeders heb je gerbera’s in verschillende soorten. De allemansvriend, de sfeermaker, de pittige tante. Zo kun je alleen al uit ruim 200 verschillende roze en paarse gerbera's kiezen. Dankzij het brede assortiment is er voor elke moeder wel een passend boeket met gerbera’s te maken. Op de website van Coloured by Gerbera vind je het totale assortiment inclusief bijbehorende teler(s).

Ontdek Moederdag met gerbera’s op https://www.colouredbygerbera.com/nl/moederdag

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>