Pluukz verkoopt Kuukz-tulpen online | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: bloemekrant

Pluukz verkoopt Kuukz-tulpen online

Pluukz steunt tulpenkwekers belangeloos, door tulpen direct vanaf de kweker, op veilige afstand en tegen kostprijs te verkopen aan consumenten.

Pluukz: "In deze moeilijke tijd ontstaat er behoefte aan het steunen van naasten, of juist mensen die verder weg staan. Maar hoe geef je een bosje vrolijkheid, zonder allerlei social distance capriolen uit te hoeven halen? Een bosje tulpen kopen past niet in het #blijfthuis beleid. Daarom verkopen wij tulpen online, direct van de kweker, met als doel de kostprijs voor deze tulpen te dekken."

Massa
De tulpen worden verkocht in grote hoeveelheden; 150, 200 of 250 tulpen per bestelling. Dit zorgt ervoor dat veel mensen een hart onder de riem gestoken krijgen en de kosten van veel tulpen terugverdient wordt. Sinds de start op 27 maart worden er dagelijks zo’n 200 pakketten met tulpen verstuurd.
Op dit moment leveren 8 tulpenkwekers uit heel Nederland tulpen bij Pluukz voor de online verkoop. Het zijn hoofdzakelijk broeiers die lid zijn van Kuukz, het handelsplatform voor bloembollen.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>