Longfonds en Fleurop versterken boodschap #flowers4oxygen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: www.flowers4oxygen.com

Longfonds en Fleurop versterken boodschap #flowers4oxygen

Vanaf donderdag 2 april sluiten ook het Longfonds en Fleurop aan bij de positieve boodschap van #flowers4oxygen met een Longfondsboeket.

Voor iedereen die Longfonds en #flowers4oxygen wil ondersteunen, heeft #flowers4oxygen samen met Fleurop een boeket samengesteld: het Longfondsboeket. Verras iemand met dit mooie boeket, volledig allergeenvrij, dan wordt € 2,50 van de waarde van het boeket aan het Longfonds gedoneerd.

Het coronavirus treft ons allemaal, maar kwetsbare mensen in het bijzonder. Fleur hen op met een mooi boeket. Het boeket is te bestellen via: https://www.fleurop.nl/artikel/bloemen/longfonds-boeket-257455/

#flowers4oxygen
#flowers4oxygen is een samenwerking tussen mensen uit diverse branches die zich inzetten om wereldwijd creatieve initiatieven en berichten te verenigen via de hashtag #flowers4oxygen. Het doel: de wereld verbinden via hoopgevende initiatieven en positieve energie. De woorden flowers (bloemen) en oxygen (zuurstof) zijn de basis van de gezamenlijke boodschap. Bloemen staan voor geluk en positiviteit. Zuurstof is iets wat we heel hard nodig hebben deze tijd.

Longfonds
Het Longfonds staat klaar voor iedereen die zich nu angstig en onzeker voelt, door een luisterend oor te bieden en extra informatie te geven over het coronavirus en de gevolgen van het virus op onze longen. Nederland kent inmiddels 1,2 miljoen mensen met een structurele longziekte. Door het coronavirus ontstaat een groep mensen met een nieuwe longziekte. Ook voor hen willen het Longfonds er zijn.

Longfonds: "Iedereen is nu gebonden aan huis. Dat is een gevoel dat we samen delen. Geef een beetje kleur aan deze periode. En maak jezelf of anderen blij met een bloemetje. Met deze aankoop steun je het Longfonds. Zodat wij de mensen die het zo hard nodig hebben, kunnen helpen.

https://www.longfonds.nl/

www.flowers4oxygen.com

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>